Komode- tri funkcionalna modela za svaki prostor

blog naslovna done

Kada uklapamo elemente enterijera svog doma, trudimo se da vodimo računa baš o svakom detalju. O boji, stilu, oblicima, a pre svega o funkcionalnosti i budžetu koji imamo na raspolaganju. Imamo na umu da je ulaganje u kupovinu nameštaja investicija koja će nam obezbediti višegodišnje prisustvo odabranog predmeta, pa naše razmišljanje o uklopivosti obično se dotakne i razmišljanja o tome da li će izabrani predmet da nam bude od koristi i za par godina.

Komode- često viđen detalj u svakom domu

Komode su vrsta komadnog nameštaja koji je omiljen kod svih nas zbog posebno istaknute funkcionalnosti, koja ne ide na uštrb estetskog izgleda. Lako se uklapaju u gotovo svaki enterijer i svaku prostoriju, a njihova funkcionalnost je itekako naglašena. Komode se lako uklapaju u hodnike, dnevne boravke i trpezarije, a neretko se nađu i u našim spavaćim sobama. Kao elementi koji pružaju savršeno skrojen prostor za odlaganje stvari, služe nam kao koristan dodatak već skrojenoj enterijerskoj celini, ili pak kao samostalan element koji pleni svojom estetikom. Kada biramo komode za koje želimo da se uklope u već postojeći eneterijer i koje kupujemo prvenstveno zbog njihove funkcionalnosti, tada nam je važno da se funkcionalnosti koju komode sa sobom nose poklapaju sa našim potrebama. Tada biramo modele koji poseduju željenu veličinu, broj fioka i koje nam obezbeđuju dovoljno prostora za sve ono što smo isplanirali da u njih smestimo. Ako pak, želimo u svom prostoru da naglasimo estetski momenata, bez prevelikog razmišljanja o funkciji odlaganja, tada u skladu sa svojim preferencijama, biramo komode koje su upečatljive i koje, same po sebi, prostoru u kome se nalaze daju šarm posebnosti.

Kvalitet izrade komode, ipak pre svega

Komode koje su i funkcionalne i moderne, neizostavno treba da budu i kvalitetno izrađene. Kvalitetna izrada podrazumeva odabir vrhunskog materijala, postojanu konstrukciju, finu obradu i kvalitetan premaz. Kada uz ovo uzmemo u obzir i pokoji estetski detalj koji određeni model komode izdvaja od ostalih modela koje nalazimo u ponudi- možemo biti sigurni da je naš izbor prvoklasan!

Danas izdvajamo tri modela koja su, po našem mišljenju, itekako zaslužila da se nađu u vašim domovima.

 

Model komode za predsoblje

VIŠE INFORMACIJA O MODELU POTRAŽITE NA LINKU

Komode za predsoblje su itekako koristan komad nameštaja neizostavno, u svakom domu! Pružaju prostor za odlaganje, a ono što određene modele izdvaja od drugih jeste i dodatna funkcionalnost koju pruža tapacirani jastuk. Kada se obuvamo, prijatnije je da sednemo, zar ne? 😊 Konkretno, ovaj model komode iz kolekcije DANA izrađen je od medijapana, sa frontovima obloženim folijom visokog sjaja. Kako biste najbolje dopunili već postojeći enterijer u svom domu, imate mogućnost izbora između dve kombinacije boja i dekora.

Model stilizovane komode

VIŠE INFORMACIJA O MODELU POTRAŽITE NA LINKU

 

Za sve ljubitelje retro dizajna, ovaj model komode koji predstavljamo biće odličan izbor, zahvaljujući funkcionalnosti i estetskom momentu koji je izuzetno naglašen. Izrada od univera debljine 18mm u dekoru Polarni Bor sa frontovima i dekorativnom pokrivnom pločom od medijapana presvučenog mat folijom u boji slonove kosti, predstavljaju ključne detalje kada je kvalitet izrade u pitanju.  Skriveni klizači sa usporivačima i soft-close šarke su detalji koji će svakodnevno korišćenje da učine nečujnim.

Model komode sa “push to open” mehanizmom

VIŠE INFORMACIJA O MODELU POTRAŽITE NA LINKU

Drvo dekor i Tabaco Hrast kreiraju upečatljiv vizuelni spoj, a jedno krilo i tri fioke ove komode pružiće više nego dovoljno prostora za odlaganje. Krilo i fioke otvaraju se uz pomoć “push to open” mehanizma, koji je uz soft-close šarke, skrivene klizače i podesive nožice uračunat u cenu komode. Ovo je model koji ćete vrlo lako uklopiti u svoj dnevni boravak ili spavaću sobu, zahvaljujući bojama koje će se zbog svoje neutralnosti lepo složiti uz druge tonove u enterijeru.

 

Da li ste inspirisani da krenete u potragu za modelom komode koji će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe? Ako jeste, pozivamo vas da posetite salon nameštaja Arti divani u Beogradu, koji u svojoj ponudi ima širok dijapazon nameštaja domaćih proizvođača. Verujemo da ćete kod nas pronaći dosta toga lepog za svoj dom.

Čekamo vas na adresi Jovanke Radaković 80b.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Navigacija