Kuhinje po meri- da sa lakoćom pravite najukusnija jela

blog 2406 naslovna

Ako je srce svakog doma dnevni boravak, onda je kuhinja duša svake kuće. Svi se obradujemo mirisu sveže pečenih pita i kolača, a kad znamo šta nas čeka kod kuće-žurimo da što pre stignemo! Ako spadate među gurmane koji pored tradicionalne, srpske kuhinje, svoj meni rado prošaraju sa pokojom đakonijom iz sveta, onda ste verovatno zaljubljenici i u italijansku kuhinju. Jela iz Italije su nadaleko poznata i prihvaćena, te se na našim prostorima često prave specijaliteti od testa u najrazličitijim oblicima.

Verujemo da znate da je pasta omiljena kod gotovo svakog od nas, a da li ste znali sledećih pet zanimljivih činejnica?

  • Postoji pravilo koje glasi “što tanja testenina- ređi sos”.
  • Prosečni Italijan godišnje pojede oko 30kg paste.
  • Još u XIII veku postavljen je standard za kvalitet paste od strane rimokatoličkog poglavara, koji se i dan danas poštuje.
  • Prva pizza napravljena je u Napulju 1889- čuvena Margherita.
  • oktobar obeležava se kao Svetski dan paste.

Sigurno se i u Vašoj porodici često sprema najmanje jedno italijansko jelo, koje ste možda modifikovali po svom sopstvenom ukusu ili ga pak pravite tačno po receptu. Ono što isto znamo jeste i to da za pripremu svakog jela, uvek dobro dođe organizovan prostor u kuhinji, kako bismo mogli što praktičnije popakovati sve ono što nam je potrebno za spremanje naših specijaliteta.

Ako ste trenutno pred dilemom kako opremiti kuhinju, ili već neko vreme razmišljate o tome da biste rado postojeću kuhinju zamenili novom, onda obavezno nastavite sa čitanjem! Želimo da Vam predložimo da svoj kuhinjski prostor popunite sa funkcionalnim i po meri Vašeg doma rađenim kuhinjama, koje možete potražiti u našem Arti divani salonu nameštaja.

Kuhinje po meri Vašeg doma

Volimo funkcionalnost. Volimo kada je moderno. Volimo i kada je baš po meri.

Upravo su takve kuhinje koje pravimo prateći dimenzije Vašeg prostora. Sada imate mogućnost da sve kuhinjske elemente uklopite u jednu prelepu i funkcionalnu sredinu, da Vam sve bude nadohvat ruke i da sa lakoćom organizujete svoje buduće kulinarske poduhvate. Modeli kuhinja koje su dostupne u našem salonu mogu da broje i preko pedeset elemenata, koji se kombinuju u skladu sa potrebama i prilagođavaju baš svakom prostoru. Možete birati i uklapati plakarske i viseće elemente, kao i donje kuhinjske elemente. Kvalitetna izrada garantuje dug vek upotrebe i ako je verovati dosadašnjoj tradiciji kvaliteta u izradi nameštaja- kupovinom u salonu Arti divani nećete pogrešiti!

Shodno Vašim afinitetima, frontovi kuhinja koje se izrađuju po meri, mogu biti od medijapana visokog sjaja, a kuhinje su dostupne u više bojama, među kojima su bela, magnolija, homok i kapućino.

Izrada kuhinje po meri garantuje maksimalnu praktičnost

Upravo zbog visoko naglašene praktičnosti i funkcionalnosti kada je u pitanju sklapanje elemenata kuhinje shodno prostoru, odluke vezane za izradu kuhinje po meri su vrlo česte. Sve počinje sa dogovorom našeg tima sa kupcima, koji nam izlože svoje planove i želje, na osnovu kojih im predlažemo najfunkcionalnija rešenja. Izbori fronova, kuhinjskih mehanizama i okova je vrlo važan, jer su kuhinje u kategoriji nameštaja koji se, u većini slučajeva, ne menja na godinu ili dve. Baš iz tog razloga, važnost konsultacije sa stručnjacima je vrlo velika, jer će Vam oni ukazati na brojne, naizgled, sitne stvari koje mogu biti potencijalna “poteškoća” tokom svakodnevnog korišćenja kuhinje.

Zato, pitanja o izboru mehanizama, najboljeg uklapanja u prostor ili bilo koju nedoumicu koju imate-prepustite nama. Svojim savetima, pomoći ćemo Vam u projektovanju najoptimalnijeg rešenja za Vaš dom.

Ako smo Vam zagolicali maštu, ali i probudili želju da saznate više informacija o našoj kompletnoj ponudi- pogledajte našu stranu posvećenu nameštaju po meri , pozovite nas na broj telefona 011/343-26-61 ili posetite salon nameštaja Arti divani u Beogradu, na adresi Jovanke Radaković 80b.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Navigacija