trosed-aleksandar (2)

Dobrodošli u artidivani

Salon nameštaja koji postaje deo porodice

Salon nameštaja Arti Divani je, u želji da Vam omogući prijatnu kupovinu, odlučio da pod jednim krovom napravi najraznovrsniju ponudu. Nudimo Vam kuhinje po Vašoj želji i meri, dnevne sobe, ugaone garniture, trosede i dvosede, fotelje i taburee, francuske ležaje i krevete za spavaće sobe, noćne ormariće, kompletan nameštaj za trpezarije, stolove, stolice, plakare i ormane, sve što je potrebno da Vaš dom izgleda fantastično, jednom rečju neodoljivo. Arti Divani, u svojoj ponudi, ima i sjajan nameštaj za dnevni boravak, tepihe i stilske lampe, kao i klub i set stolove koji mogu da ukrase Vaš dom ili kafe. Imate vikendicu i plac ili živite u kući sa dvorištem i želite da opremite baštu sjajnim baštenskim nameštajem?!Arti divani je i tu spreman da Vam izađe u susret! Salon nameštaja se prostire na površini od 1500 m2. Kadrovski potencijal čine kvalifikovani, dobro obučeni i stručni radnici. Zaslugom svojih dizajnera i projektanata razvili smo širok proizvodni program, koji se konstantno razvija i dopunjuje. Arti divani doo je okrenut budućnosti koje vlastito poslovno dostojanstvo temelji na zadovoljstvu svog kupca.

Posetite nas i uverite se zašto je Arti Divani salon nameštaja u koji se dolazi iznova.

Mi često u šali kažemo da kada kupci jednom uđu u naš salon, obično ne izlaze bez kupljenog artikla. To uspevamo da postignemo zahvaljujući stručnosti i prijatnim razgovorima sa kupcima. Salon nameštaja arti divani postaće mesto na kome ćete uvek kupovati nameštaj. Mi smo uvek spremni da našim kupcima napravimo najbolju moguću ponudu. Kod nas možete kupiti nameštaj na šest mesečnih rata.

Saveti stručnjaka koji će pretvoriti Vaš dom ili poslovni prostor u kvalitetno mesto za život i rad.

Ukoliko Vas interesuje opremanje doma, mi ćemo pokušati da saznamo sve pojedinosti pre nego što Vam preporučimo određeni komad nameštaja koji Vam je potreban u bilo kom delu doma ili poslovnog prostora. Prvo ćemo Vas pitati kakav prostor imate i kako je opremljen. Nakon toga ćemo razmotriti kakav Vam nemeštaj zapravo treba. Na kraju ćemo Vam preporučiti nameštaj u dezenima koji se savršeno uklapa sa prostorom u kojem će biti. Obzirom na naše višegodišnje iskustvo u izradi nameštaja, moguća je i izrada nameštaja po meri za Vaš dom. Posetite naš salon u Jovanke Radaković 80b i uverite se zašto mi imamo kvalitetan nameštaj koji štedi Vaš novac.

200+

Proizvoda

1

Salon

1000+

Zadovoljnih kupaca

70+

Nameštaja po meri izradjeno

Brendovi

Navigacija