Opremite predsoblje nameštajem iz kolekcije Tara

naslovna za blog

Ako svakom kutku svoga doma pridajete jednaku pažnju u opremanju i dekoru, onda će i Vaše predsoblje biti uređeno skladno i sa ukusom. Prvi utisak doma stiče se već u predsoblju. Kako je predsoblje prostorija koja dočekuje sve naše posetioce, ali i koja služi za odlaganje stvari poput kaputa, cipela ili torbi- potrebno je da nameštaj u toj prostoriji bude, pre svega, funkcionalan. Za sve ljubitelje lepog, segment estetike ne sme da bude zanemaran.

Ako ste i vi među onima koji podjednaku pažnju poklanjaju funkcionalnosti i estetici, tada ćete sigurno poželeti da svoje predsoblje opremite sa najfunkcionalnim elementima koji su pritom i atraktivni. Ovaj blog posvećujemo predlozima koji Vaše predsoblje mogu učiniti lepim i sa ukusom uređenim delom doma.

Za atraktivno i funkcionalno opremljeno predsoblje predlažemo Vam nameštaj za predsoblje iz linije Tara, domaćeg proizvođača nameštaja Jela.

Kolekcija Tara izrađena je od medijapana, u grafit boji korpus elemenata, prelakirana UV lakom sa soft mat efektom. Cela linija spada u kolekciju modernog nameštaja, koji je pritom vrlo praktičan za odlaganje stvari. Pogledajte koje to modele izdvajamo u ovom blogu!

Vitrina za predsoblje Tara

Ovaj luksuzan model vitrine sa jednim krilom krasi rezbareni front od medijapana lakiranog UV lakom sa soft mat efektom u grafit boji. Ova vitrina ima garderobnu šipku sa funkcijom izvlačenja, kao i soft-close šarke za tiho zatvaranje. Podesive nožice vitrine omogućavaju lako nivelisanje na neravnim površinama.

VIŠE INFORMACIJA I CENU POTRAŽITE NA LINKU

Komoda za predsoblje Tara

Simpatična i praktična, ova komoda će upotpuniti svako predsoblje i naglasiti njegov šarm. Komoda ima jedno krilo i tapacirani jastuk za sedenje. Mesingane ručice, grafit boja  i rezbareni medijapan prelakiran UV lakom sa soft mat efektom daju estetski pečat ovom modelu. Jastuk za sedenje je tapaciran kvalitetnim tekstilom koji je vodootporan  i koji ujedno omogućava lakše odstranjivanje fleka.

VIŠE INFORMACIJA I CENU POTRAŽITE NA LINKU

Čiviluk iz kolekcije Tara upotpuniće Vaše predsoblje na najpraktičniji način. Ovaj element izrađen je od medijapana, kao i ostatak kolekcije, krasi ga grafitna boja i profilisane dekorativne lajsne od medijapana.

VIŠE INFORMACIJA O MODELU POTRAŽITE NA LINKU

 

Cipelarnik za predsoblje iz kolekcije Tara, ima dva krila i jednu fioku. Front ovog elementa predsoblja izrađen je od rezbarenog medijapana lakiranog UV lakom sa soft mat efektom u grafit voji,  a dekorativna masivna pokrivna ploča od medijapana presvučena folijom u dekoru Pacifik orah. Cipelarnik ima podesive nožice koje omogućavaju lako nivelisanje na neravnim površinama, klizače sa usporivačiva za tiho zatvaranje i dekorativne mesingane ručice.

VIŠE INFORMACIJA I CENU POTRAŽITE NA LINKU

Ogledalo za predsoblje Tara

Savršeno uređeno predsoblje ne možemo da zamislimo bez ogledala, zar ne? Birajte model iz kolekcije Tara, sa stilski profilisanim lajsnama koje su izrađene od medijapana. Ogledalo je lakirano UV lakom sa soft mat efektom u grafit boji, a njegova pokrivna ploča je u dekoru Pacifik orah. Ogledalo ima i potreban okov za kačenje.

VIŠE INFORMACIJA I CENU POTRAŽITE NA LINKU

Da li su Vam se dopali ovi elementi iz linije Tara? Tradicija kvaliteta koja traje decenijama odlikuje ovog domaćeg proizvođača nameštaja, zahvaljujući kojem svako predsoblje može biti moderno i funkcionalno.

Da vidite kompletnu ponudu nameštaja koju Vam nudimo, pogledajte KATEGORIJE PROIZVODA ili posetite naš salon nameštaja na adresi Jovanke Radaković 80b, u Beogradu.

Čekamo Vas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Navigacija