Posetite Arti divani- salon nameštaja po meri Vašeg doma i kancelarije

Salon-namestaja-artidivani

Ako je renoviranje doma ili jednog njegovog kutka ideja koja trenutno ima Vašu pažnju, verujemo da ste poželeli i da pokoji stari komad nameštaja zamenite novim.

Ukoliko smo pogodili Vaše misli, i ako je sada vreme da staru fotelju, ugaonu garnituru ili krevet u spavaćoj sobi zamenite novim- onda su informacije o tome gde u Beogradu možete pronaći baš sve od nameštaja za svoj dome više nego korisne.

Nameštaj po želji i meri svakog doma

Zato što razumemo koliko opterećujuća zna biti potraga za savršenim nameštajem koji će se u svakom pogledu uklopiti u svaku vrstu enterijera, potrudili smo se da na jednom mestu svojim kupcima ponudimo zaista veliki izbor komadnog nameštaja za predsoblja, dnevne boravke, trpezarije i spavaće sobe. Za Vašu dnevnu sobu ponudićemo najudobnije

Zato što razumemo koliko opterećujuća zna biti potraga za savršenim nameštajem koji će se u svakom pogledu uklopiti u svaku vrstu enterijera, potrudili smo se da na jednom mestu svojim kupcima ponudimo zaista veliki izbor komadnog nameštaja za predsoblja, dnevne boravke, trpezarije i spavaće sobe. Za Vašu dnevnu sobu ponudićemo najudobnije ugaone , i TDF garniture , koje uz atraktivne modele fotelja svakom prostoru daju šarm posebnosti i toplinu doma. Kompletnu sliku udobnosti svakog dnevnog boravka zaokružićemo sa ponudom klub ili set stolova koji će se, u zavisnosti od stila koji dominira, odlično uklopiti u kompoziciju modernog ili tradicionalnog uređenja.

Kancelarijski nameštaj

Kako bi posao bio što efikasnije urađen, a Vaše telo nakon radnog dana minimalno umorno- birajte kancelarijske stolice koje će oplemeniti svaki radni prostor i pružiti pravilnu potporu kičmenom stubu. Pored neosporno atraktivnog dizajna, Arti divani kancelarijski nameštaj odlikuje i ergonomska udobnost koja telu obezbeđuje pravilno držanje i ublažava ukočenost koja svima otežava rad. Veliki izbor modela i boja pružiće Vam mogućnost izbora i lakog uklapanja ove vrste kancelarijskog nameštaja u enterijer kancelarije.

Širok spektar artikala koje ćete pronaći u salonu nameštaja Arti divani u Beogradu, čine proizvodi najpoznatijih domaćih proizvođača nameštaja, iza čijeg imena stoji višedecenijska tradicija kvaliteta.  Široki proizvodni program i kvalitet, uz najbolje cene, jeste ono što čini da naš salon bude obavezna stanica svima onima koji žele da u svoj dom unesu eleganciju, funkcionalnost ili tradicionalan dizajn u obliku neke vrste nameštaja.

Gde se nalazi salon nameštaja Arti divani?

Arti divani nalazi se u Beogradu, u ulici Jovanke Radaković 80b, u neposrednoj blizini parka i Artinvesta. Za posetioce, salon nameštaja otvoren je tokom radne sedmice, od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h, i subotom od 09h do 15h.

Arti divani brine za svoje kupce i svoje zaposlene

Za kraj, želimo da znate da ste dolaskom u Arti divani salon nameštaja, u potpunosti zdravstveno bezbedni i zaštićeni. Usled situacije sa kojom se svi još od prošle godine susrećemo, a vezana je za virus Covid-19, u salonu je obavezno nošenje zaštitnih maski. Svi naši zaposleni u potpunosti se pridržavaju propisanih mera za zaštitu, što očekujemo i od cenjenih kupaca.  Prostor se više puta tokom dana dezinfikuje, kako bi se svaki posetilac pri ulasku u naš salon osećao bezbedno.  Očekujemo Vas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Navigacija