Fotelja Aleksandar

62.000,00 RSD

Na stanju

  • Dimenzije: 95 x 95 x 90cm
  • Površina za sedenje: 55×78 cm
  • Mogućnost razvlačenja: Ne
  • Dostupne boje: Izbor prema štof karti
  • Punjenje: Sunđer 32 gustine, mogućnost izbora punjenja žičanim jezgrom uz doplatu./mogucnost izbora kvaliteta punjenja
  • Konstrukcija: Drvo
  • Proizvođač: Darijana Beograd

Zainteresovani ste za ovaj proizvod ?

Kontaktirajte nas

Kategorije:

Fotelja Aleksandar – klasičan dizajn i beskompromisan kvalitet

Fotelja ALEKSANDAR  je fiksna fotelja klasičnijeg dizajna. Najčešće se kupuje kao deo Garniture ALEKSANDAR koja pored ove fotelje sadrži ležaj-trosed , kao i tabure Aleksandar.

Spoljna dimenzija FOTELJE Aleksandar  je 95(korisna širina 55cm + dve stranice po 20cm) x 95(korisna dubina 70cm + leđa 20cm) x 90 cm (visina naslona sa nogicama od 10cm)..

Model sa slike je fiksan, ne razvlači se. S`obzirom da se Darijana bavi proizvodnjom nameštaja po meri I po narudžbini kupca, dimenzije se mogu menjati.Konsrukcija fotelje ALEKSANDAR je drvena kao i kod svih naših modela.

Fotelja-Aleksandar-1
Fotelja- Aleksandar-2

Želite različito jezgro fotelje ? – imamo pravi izbor za Vas !

Punjenje fotelje je džepasto žičano jezgro ali može biti i sunđer različite gustine I elastičnosti. Kod fotelje Aleksandar koja ima neki od sistema razvlačenja, punjenje može biti ili sunđer različitog kvaliteta, ili žičano jezgro.

Postoji veliki izbor materijala,kože i eko kože. Moguća je kombinacija materijala (mebl-štofa) sa eko kožom ili kožom,mada kada je ovaj model u pitanju, kupci se najčešće odlučuju za jednobojan mebl-štof, retko ili skoro nikada za eko-kožu ili kožu.

Fotelja ALEKSANDAR (sa slika) je fiksna, ne razvlači se. Može da se napravi da bude fotelja-ležaj. Kada bi se razvlačila bilo bi to principom preklapanja u ležaj 80×190 (200), ili 90×190(200). Spoljna mera bi u tom slučaju bila 120×100. Mogao bi I da se ugradi italijanski mehanizam.

U STANDARDNOJ PONUDI punjenja (sundjer 32) i standardnoj ponudi mebl štofa.

Mogućnost izbora vrste i boje štofa kao i mogućnost izbora vrste i boja drveta nogica ili inoxa. Pogledajte još neke fotelje i taburee iz naše ponude kao i ugaone garniture ili trosede i dvosede koje možete idealno uklopiti u Vaše dnevne sobe.

Napomena: Cene, dimenzije proizvoda i tehničke karakteristice su informativnog karaktera i zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave, iste mogu biti podložne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Navigacija