Fotelja Beržera Darijana i tabure

31.500,00 RSD

Na stanju

  • Dimenzije fotelje: 75 x 90 x 90cm
  • Dimenzije taburea: 55x30cm
  • Površina za sedenje: 55×55 cm
  • Mogućnost razvlačenja: Ne
  • Dostupne boje: Izbor prema štof karti
  • Punjenje: Sunđer 32 gustine, mogućnost izbora sunđera različite gustine I elastičnosti.po izboru kupca
  • Konstrukcija: Drvo/ inox noge
  • Proizvođač: Darijana Beograd

Zainteresovani ste za ovaj proizvod ?

Kontaktirajte nas

Kategorije: ,

Beržera Darijana 3 + tabure – idealna kombinacija za odmor od svakodnevice

Beržera Darijana 3 + tabure je naša modernija verzija beržere. Izuzetno je udobna i lako se uklapa uz svaki ambijent. Kada ste umorni od svakodnevnog posla ili jednostavno dan nije baš idealan , ne brinite ! Tu je ova idealna kombinacija da Vas opusti i odvoji od svakodnevice koja ponekad može biti zamorna. Razvedrite se i opustite. Ne sumnjamo da ćemo Vam ovom idealnom kombinacijom pomoći u tome.

Fotelja-Berzera-Darijana-3-2
Fotelja-Berzera-Darijana-3-1

Beržera Darijana 3 + tabure izloženi su u našem salonu

Pogledajte ovu udobnu kombinaciju u našem salonu. Opisi na našoj stranici jesu detaljni, ali najbolje je doći i uveriti se u kvalitet nameštaja u salonu Arti Divani. Naše ljubazno osoblje pokazaće Vam nameštaj koji će Vas očarati. Uz idealne uslove plaćanja i konkurentne cene, u šali kažemo da niko iz našeg salona ne odlazi bez komada nameštaja.

S`obzirom da se Darijana bavi proizvodnjom nameštaja po meri I po narudžbini kupca, postoji mogućnost promena na temu dizajna I dimenzija.

Spoljne dimenzije BERŽERE DARIJANA 3 je 75cm (55cm korisna širina sedišta + dve stranice po 10cm) x 90cm (55cm korisna dubina sedišta + 35cm leđa zajedno sa kosinom) x 90cm (ukupna visina naslona). BERŽERA DARIJANA 3 je fiksna fotelja, ne razvlači se u ležaj. Tabure koji ide uz fotelju je 55cm x 30cm.

Konsrukcija fotelje Beržera Darijana 3 + tabure je drvena kao i kod svih naših modela. Punjenje fotelje je sunđer, koji po želji kupca moze biti različite gustine I elastičnosti. Postoji veliki izbor materijala,kože i eko kože. Moguća je kombinacija materijala (mebl-štofa) sa eko kožom ili kožom,I kada je ovaj model u pitanju, kupci se najčešće odlučuju za mebl štof.

Kod ovog modela ne postoji način da se ugradi neki od sistema razvlačenja a da ta promena ne utiče znatno na izgled modela.

U STANDARDNOJ PONUDI punjenja (sundjer 32) i standardnoj ponudi mebl štofa.

Mogućnost izbora vrste i boje štofa kao i mogućnost izbora vrste i boja drveta nogica ili inoxa. Pogledajte još neke fotelje i taburee iz naše ponude kao i ugaone garniture ili trosede i dvosede koje možete idealno uklopiti u Vaše dnevne sobe.

Napomena: Cene, dimenzije proizvoda i tehničke karakteristice su informativnog karaktera i zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave, iste mogu biti podložne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Navigacija