Fotelja Čester

39.900,00 RSD

Na stanju

  • Dimenzije: 90x75x37/70cm
  • Površina za sedenje: 60x58cm
  • Mogućnost razvlačenja: Ne
  • Dostupne boje: Izbor prema štof karti
  • Punjenje: Sunđer gustine 32 ,mogućnost izbora punjenja žičanim jezgrom uz doplatu
  • Konstrukcija: Drvo
  • Proizvođač: Darijana Beograd

Zainteresovani ste za ovaj proizvod ?

Kontaktirajte nas

Kategorije:

Fotelja Čester se sjajno uklapa u svaki klasičan enterijer koji odiše šarmom

Fotelja Čester je izuzetan komad nameštaja. Osim stila krasi ga i udobnost kao i mogućnost kombinovanja sa tabureom čester. Uz lep i klasičan stilski pristup, ova fotelja je izuzetno udobna. Mogućnost širokog izbora boje i vrste štofova ono je što samo doprinosi velikom izboru pri uklapanju u različita okruženja.

fotelja-chester-2
fotelja-chester

Fotelja Čester – udobnost i stil kakve zaslužujete !

Ukoliko Vam se sviđa ono što Vidite i želeli biste da izbliza pogledate fotelju, navratite u naš salon nameštaja. Opisi na našoj stranici jesu detaljni, ali najbolje je doći i uveriti se u kvalitet nameštaja u salonu Arti Divani. Naše ljubazno osoblje pokazaće Vam nameštaj koji će Vas očarati. Uz idealne uslove plaćanja i konkurentne cene, u šali kažemo da niko iz našeg salona ne odlazi bez komada nameštaja.

S`obzirom da se Darijana bavi proizvodnjom nameštaja po meri i po narudžbini kupca, postoji mogućnost promena na temu dizajna i dimenzija.

Mogućnost izbora vrste i boje štofa kao i mogućnost izbora vrste i boja drveta nogica ili inoxa. Pogledajte još neke fotelje i taburee iz naše ponude kao i ugaone garniture ili trosede i dvosede koje možete idealno uklopiti u Vaše dnevne sobe.

Napomena: Cene, dimenzije proizvoda i tehničke karakteristice su informativnog karaktera i zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave, iste mogu biti podložne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Navigacija