Kuhinja BLUM ugaona 3×1,8 m

150.000,00 RSD234.000,00 RSD

Na stanju

Kuhinja Blum – čista ekskluziva u Vašem domu

  • Dimenzija: 300cm x 180cm

Zainteresovani ste za ovaj proizvod ?

Kontaktirajte nas

Kategorije:

Kuhinja Blum – čista ekskluziva u Vašem domu

Kuhinja Blum je ekskluzivan komad nameštaja koji se idealno uklapa u sve enterijere koji teže modernom stilu. Ovakav skup kuhinjskih elemenata uz praktičnost u Vaš dom unosi i dozu elegancije. Ova kuhinja minimalističkim pristupom doprinosi svakom prostoru koji ide u korak sa vremenom. Praktičnost, elegancija i stil ove kuhinje koja sadrži vrhunske Blum elemente ne dovode se u pitanje, a kvalitet i funkcionalnost su nenadmašni. Ovaj skup kuhinjskih elemenata predstavlja čistu ekskluzivu u Vašoj kuhinji. Izrađena od najboljih elemenata i Blum okova koji predstavlja vodeću firmu u industriji kuhinjskih okova i mehanizama.

kuhinja-blum-ugaona-podizaci-aventos
kuhinja-blum-ugaona-tandem-fioke

Kuhinja Blum sadrži najbolje elemente i odlično uklapa vrhunsku funkcionalnost i praktičnost koja svaka kuhinja treba da sadrži

Uz kuhinje koje imamo u ponudi, pogledajte i trpezarijske stolice i trpezarijske stolove uz koje ćete upotpuniti vaš prostor.
Salon nameštaja Arti Divani uz standardnu ponudu izrađuje i nameštaj po meri.
Izrađujemo kuhinje po meri Vašeg prostora I prema Vašim željama.Našim stručnim savetima ćemo Vam pomoći da zajedno osmislimo I projektujemo najoptimalnije rešenje za Vašu kuhinju.

Navigacija