Ugaona garnitura Zoja 7

128.000,00 RSD

Na stanju

  • Dimenzije: 270×170 cm (mogućnost korekcije dimenzija)
  • Površina za spavanje: 230×150 cm
  • Mogućnost razvlačenja: Nemački lift mehanizam
  • Prostor za odlaganje posteljine: Lenjivac se podiže
  • Punjenje: Sunđer 32 (mogućnost izbora punjenja žičani jezgrom uz doplatu)
  • Dostupne boje: Izbor prema štof karti
  • Konstrukcija: drvena
  • Proizvođač: Darijana Beograd

Zainteresovani ste za ovaj proizvod ?

Kontaktirajte nas

Kategorije:

Ugaona garnitura Zoja 7 je odlično rešenje za veće dnevne sobe i poslovne prostore

UGAONA GARNITURA ZOJA 7 ističe se modernim stilom koji koketira sa minimalističkim enterijerima. Zbog svog dizajna koji je neutralan može se kombinovati i sa nešto klasičnijim prostorima. Dimenzije garniture (sa slike) je 270cm (160cm korisna dužina osnovnog dela + 70cm širina lenjivca + sve stranice po 20cm) x 170cm (135cm korisna dužina lenjivca + leđa 35cm). Korisna dimenzija za spavanje kada se garnitura rasklopi su dimenzije bračnog kreveta230cm x 150cm. Izuzetnoj udobnosti ugaone garniture Zoja 7 doprinose i podešavajući nasloni za glavu.

Ugaona garnitura Zoja 7, 1

Praktičnost kao retko koja ugaona garnitura

Da budemo iskreni : Ugaona garnitura Zoja 7 nije najpovoljnija ugaona garnitura u našoj ponudi. Ipak, uzevši u obzir njenu izuzetnu udobnost, praktičnost i dizajn, mislimo da poseduje sjajan odnos cene i kvaliteta. Uz sve to , Zoja 7 ima zaista impozantne dimenzije. Kada se koristi za spavanje, pozavideli bi joj i mnogi francuski ležajevi. Pritom, ona se savršeno uklapa u veće dnevne sobe. Uz sjajne uslove plaćanja koje salon nameštaja Arti Divani nudi sigurno nećete ostati bez kvalitetne ugaone garniture.

U salonu nameštaja Arti Divani naći ćete sigurno nameštaj koji se uklapa u Vaš budžet i u enterijer Vašeg doma.

Pogledajte još neke ugaone garniture koje imamo u našoj ponudi.

S`obzirom da se bavimo proizvodnjom nameštaja po meri i po narudžbini kupca, postoji mogućnost promena na temu dizajna i dimenzija.

Konstrukcija ZOJE 7 je drvena kao i kod svih naših modela. Punjenje (modela sa slike) je 32 SUNĐER. . Punjenje može biti sunđer različite gustine i žičano jezgo raličitog kvaliteta po želji kupca. Postoji veliki izbor mebl – štofa, eko-kože i kože. Tapacirung (modela sa slika) je mebl štof izuzetnog kvaliteta u bež boji. Moguća je kombinacija materijala (mebl-štofa) sa eko kožom ili kožom. Kod ovog modela preporučujemo kao sistem razvlčenja: Nemački (lift) mehanizmom .

U standardnoj ponudi punjenja (sunđer 32) sa Nemačkim mehanizmom za razvlačenje dimenzije 270×170. Pogledajte još neke ugaone garniture koje imamo u našoj ponudi.

Napomena: Cene, dimenzije proizvoda i tehničke karakteristice su informativnog karaktera i zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave, iste mogu biti podložne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Navigacija