Ugaona garnitura Zoja

105.000,00 RSD

Na stanju

  • Dimenzije: 260×180 cm (mogućnost korekcije dimenzija)
  • Punjenje: Sunđer 32 (mogućnost izbora punjenja žičani jezgrom uz doplatu)
  • Dostupne boje: Izbor prema štof karti
  • Proizvođač: Darijana Beograd

Zainteresovani ste za ovaj proizvod ?

Kontaktirajte nas

Kategorije:

Ugaona garnitura Zoja je sjajno dizajnersko rešenje za veće devne sobe i poslovne prostore

Ugaona garnitura Zoja predstavlja spoj udobnog i urbanog. Moderne linije upotpuniće vaš dom i učiniti ga pravim mestom za uživanje. Ugaona garnitura Zoja je funkcionalna i krasi je jednostavnost upotrebe i mogućnost dodatnog skladištenja. Beskrajna udobnost je zagarantovana za istinske trenutke uživanja u druženju sa porodicom i prijateljima.

Ugaona garnitura Zoja 1

Praktičnost kao retko koja ugaona garnitura

Da budemo iskreni : Ugaona garnitura Zoja nije najpovoljnija ugaona garnitura u našoj ponudi. Ipak, uzevši u obzir njenu izuzetnu udobnost, praktičnost i dizajn, mislimo da poseduje sjajan odnos cene i kvaliteta. Uz sve to , Zoja ima zaista impozantne dimenzije. Kada se koristi za spavanje, pozavideli bi joj i mnogi francuski ležajevi. Pritom, ona se savršeno uklapa u veće dnevne sobe. Uz sjajne uslove plaćanja koje salon nameštaja Arti Divani nudi sigurno nećete ostati bez kvalitetne ugaone garniture.

U salonu nameštaja Arti Divani naći ćete sigurno nameštaj koji se uklapa u Vaš budžet i u enterijer Vašeg doma. U šali često kažemo da ko god uđe u salon nameštaja Arti Divani ne izlazi bez kupljenog nameštaja. Proverite zašto u svakoj šali ima makar pola istine. Pozovite nas na broj (+381) 11 343 26 61 ili dođite lično i uverite se u kvalitet i izbor nameštaja.Naši ljubazni stručnjaci su uvek tu da Vam preporuče boju i vrstu štofa. Kod nas kvalitet nikada ne dovodimo u pitanje. Zato naš salon za ima kvalitetan nameštaj koji štedi Vaš novac.

Pogledajte još neke ugaone garniture koje imamo u našoj ponudi.

S`obzirom da se bavimo proizvodnjom nameštaja po meri i po narudžbini kupca, postoji mogućnost promena na temu dizajna i dimenzija.

Napomena: Cene, dimenzije proizvoda i tehničke karakteristice su informativnog karaktera i zasnovane su na informacijama dostupnim u trenutku objave, iste mogu biti podložne greškama, proizvođač zadržava pravo da ih dodatno ispravi.

Navigacija