Trosed, dvosed i fotelja- naši predlozi za savršeni dnevni boravak

naslovna za blog

Znamo da opremanje doma ponekada zna da zada i mnoštvo nedoumica i pokoju glavobolju.

Bilo da imate želju da postojeći nameštaj u kući zamenite novim, ili po prvi put kupujete nameštaj za svoj dom, odabir kvalitetnih komada nameštaja nije nimalo lak zadatak. Pored vizuelnog segmenta koji je svima nama vrlo važan, obratite pažnju na kvalitet izrade i prevashodno na funkcionalnost. Nakon toga, sledi uklapanja nameštaja po stilu uređanja kompletnog enterijera, ali, ni cena nije stavka koju želimo da zanemarimo.

U nameri da Vam olakšamo potragu za nameštajem koji će biti funkcionalan i lep za Vaš dom, a povoljan za Vaš kućni budžet, izdvajamo nekoliko predloga troseda, dvoseda i fotelja koje možete pogledati i kupiti u salonu nameštaja Arti divani. Veliki izbor nameštaja za svaki Kutak Vašeg doma čeka Vas na adresi Jovanke Radaković 80b, a kada je reč o uređenju dnevnog boravka, pročitajte šta je to što u današnjem blogu izdvajamo.

Trosedi

Kraljevi dnevnih boravaka, trosedi kao centralni komad nameštaja u svakoj dnevnoj sobi itekako zaslužuju Vašu punu pažnju. Pri kupovini vodite se budućom namenom prilikom odabira troseda i ukoliko znate da ćete Vam ponekad poslužiti i kao pomoćni ležaj-udobnost je ono što treba da bude na listi prioriteta.

Trosedi u neobičnim bojama?

Zašto da ne?! Nameštaj i dekorativni predmeti su idealan izbor kada poželite da “razbijete” tonove koji preovladavaju u enterijeru i da tako svom prostoru udahnete još više šarma i lepote. Birajte atraktivne tonove tirkizne, žute ili crvene, i obojite svoj životni prostor veselim bojama i radošću. Posebna pogodnost pri izboru željene boje odnosi se na mogućnost izbora boja po štof kartama za određene modele, tako da imate priliku da sami kreirate svoje savršeno okruženje.

Kompletan asortiman Arti divani troseda pogledajte OVDE

Dvosedi

Idu rame uz rame sa trosedima i nisu ništa manje omiljeni u odnosu na njih; čine jedan od delova ove trojke koja je tema današnjeg bloga i prate ih po stilu, dizajnu i boji. U svom domu volimo da ih vidimo kao deo centralne kompozicije naše dnevne sobe i volimo kada su udobni kako za sedenje, tako i za opuštanje u horizontali.

Dvosed kao ležaj?

U zavisnosti od uređenja ostatka enterijera, možete birati atraktivne ili tradicionalnije modele dvoseda, a ako za to postoji potreba-na raspolaganju su i modeli koji se lako mogu pretvoriti u ležaj. Bez obzira za koji model dvoseda se odlučite, svaki komad je napravljen uz poštovanje visokih standarda kvaliteta, od probranih materijala koji garantuju izuzetno dug vek korišćenja.

Kompletan asortiman Arti divani dvoseda pogledajte OVDE 

Fotelje

Komad nameštaja koji jednostavno obožavamo! Rado uživamo u njihovoj udobnosti dok pijemo kafu, gledamo televiziju ili čitamo knjigu. Obično, imamo i svoju fotelju koja nam je omiljeni komad nameštaja u celoj kući i već smo našli način da to istaknemo pred svim ukućanima- tek onako, da se zna… Sada, po više nego povoljnim cenama, možete svoj dom obogatiti foteljama domaćih proizvođača iza kojih stoji duga tradicija kvaliteta.

Atraktivne fotelje za svaku dnevnu sobu

Dostupne u velikom broju raznoraznih oblika i boja, fotelje koje možete pronaći u našem salonu nameštaja svaki prostor će učiniti udobnijim. Ta magija koju samo fotelje nose sa sobom opčiniće Vas već na prvi pogled i vrlo rado ćete poželeti neki od modela i za svoj dom.  Tradicionalan ili moderan stil? Birajte shodno svojim preferencijama i spramite se za uživanje u udobnosti koje Vam garantujemo!

Kompletan asortiman Arti divani fotelja pogledajte OVDE 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Navigacija